Trabzonspor’dan Valentin Rosier Atağı! Transfer İçin Görüşme Yapılacak

Bordo mavili takımda son yıllarda bek pozisyonlarında oynayan oyuncuların vasat performansı taraftarları bezdirdi. Şampiyonluk sezonu sonrasında ilk transfer döneminde kadroya katılan Danimarkalı sağ bek oyuncusu Larsen beklenen performansı gösteremezken hemen birçok maçta taraftarların en çok eleştirdiği isimlerden birisi oldu. Bu sezon başı Almanya’dan kiralık olarak takıma katılan Mehmet Can Aydın, görev yaptığı maçlarda beğeni toplarken kritik maçlarda yaptığı ve gole neden olan hataları nedeniyle soru işareti olarak kaldı.

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan birisi olan Valentin Rosier’in durumunu soran Trabzonspor kulübü, bu transfer için Abdullah Avcı’dan da onay aldı.

Rosier Trabzonspor’a Doğru!

Yönetim bazında Valentin Rosier için görüşmelere başlanacağı iddia edilen bu transfer hamlesi için bordo mavili taraftarlar da oldukça heyecanlı. Takımı ateşleyecek hem defans hem de takım oyununa katkı sağlayacağı düşünülen Rosier için tek endişe oyuncunun kart görme potansiyelinin yüksek olması.

rosier

Danimarkalı sağ bek oyuncusu Larsen için eski kulübü Malmö takımının devrede olduğu ve bu transfer için bordo mavili takımla görüşme planladığı biliniyor. Olası bir Larsen transferi sonrasında Valentin Rosier’in bonservisi ile veya kiralık olarak Trabzon’un yolunu tutması bekleniyor.