Fred’e Brezilya’dan Talip: Internacional, Fenerbahçe’nin Yıldızı İçin Harekete Geçti

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Fred, Brezilya’nın köklü ekiplerinden Internacional’in transfer listesine girdi. Brezilya basını, Internacional’in Fred için resmi teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

Fenerbahçe’nin orta saha performansının bel kemiği haline gelen Fred, uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Brezilya’nın prestijli kulüplerinden Internacional, Fred için Fenerbahçe’ye yakın zamanda bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Guaiba Esporte’nin haberine göre, Internacional, Fenerbahçe’nin kapısını yakında çalacak.

Internacional, Fred İçin Devrede

Fenerbahçe’nin bu sezonki başarılı performanslarında büyük pay sahibi olan Brezilyalı yıldız, Brezilya’nın tanınmış ekiplerinden Internacional’in ilgisini çekti. Internacional, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den ayrılan ve gol kralı unvanını elde eden Enner Valencia’nın ardından Fred’i de kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertli takımın, Fred için ne kadar bir bonservis bedeli talep edeceği merak konusu.

Oyuncunun Fenerbahçe Performansı

Fenerbahçe, Fred’i yaz transfer döneminde 9.74 milyon euroya transfer etmişti. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fred, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 18 maçta 6 asist yaparak takımının vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Internacional’in bu transferde ne kadar ileri gideceği ve Fenerbahçe’nin bu teklife nasıl yanıt vereceği futbol dünyasında büyük bir merakla bekleniyor