Leonardo Bonucci Fenerbahçe’ye Transfer Oldu: 1.2 Milyon Euro Anlaşması Duyuruldu

Fenerbahçe, tecrübeli İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile 6 aylık sözleşme imzalayarak transfer piyasasında dikkat çekti. İtalyan basınına göre Bonucci, Fenerbahçe’den 1.2 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe’nin savunma hattını güçlendirmek için yaptığı önemli hamlelerden biri daha gerçekleşti. Takım, İtalya’nın deneyimli stoperi Leonardo Bonucci ile 6 aylık bir anlaşmaya vardı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre; Bonucci, Haziran 2024’e kadar sürecek olan bu anlaşmadan 1.2 milyon Euro kazanacak.

Bonucci’nin Fenerbahçe ile Anlaşması 

Fenerbahçe, defansif gücünü artırmak adına önemli bir adım attı ve Leonardo Bonucci’yi kadrosuna kattı. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Almanya’nın Union Berlin takımında geçirmişti. Juventus ile yollarını ayırdıktan sonra Union Berlin ile 1+1 yıllık bir sözleşme imzalayan Bonucci, bu takımda 10 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti. Fenerbahçe ile imzalanan 6 aylık kontrat, Bonucci’nin tecrübesini Türk futboluna taşıyacak.

Bu transfer, Fenerbahçe’nin savunma hattına tecrübe ve liderlik kazandırması açısından önemli görülüyor. Leonardo Bonucci’nin saha içindeki liderliği ve tecrübesi, Fenerbahçe’nin hem yerel ligde hem de Avrupa kupalarında daha rekabetçi bir takım olmasına katkı sağlayacak.