Fenerbahçe, 41.5 Milyon Euro Değeri Olan Corentin Tolisso İçin Harekete Geçti

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Lyon’un Fransız yıldızı Corentin Tolisso için masaya oturuyor. Bayern Münih’in daha önce 41.5 milyon euroya transfer ettiği Tolisso için Fenerbahçe’nin 5 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.”

Fenerbahçe’den Orta Saha Hamlesi: Tolisso İçin 5 Milyon Euro 

Sarı-Lacivertliler, bu sezonun ara transfer döneminde takımını güçlendirmek için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Takımın hedeflerinden biri olan orta saha takviyesi için Fenerbahçe’nin radarında Lyon’un Fransız yıldızı Corentin Tolisso bulunuyor. Sport1’in haberine göre, Fenerbahçe’nin, Tolisso için 5 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Tolisso, 2017-18 sezonunda Lyon’dan Bayern Münih’e 41.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak Fransız futbolcu, 2022-23 sezonu öncesi eski kulübü Lyon’a dönmüş ve burada 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Ligue 1 ve kupada 13 maça çıkan tecrübeli oyuncu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan diğer isimler arasında orta saha için Krunic de bulunuyor. Sarı-Lacivertli takım, şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.