Fenerbahçe’nin Yıldız Kalecisi Livaković, Baba Oldu

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Dominik Livaković, erkek çocuk sahibi oldu. Kulüp, bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, yaz transfer döneminde takıma katılan başarılı kaleci Dominik Livaković’in baba olduğunu duyurdu. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Livaković çiftinin erkek bebekleri dünyaya geldiği bildirildi.

Dominik Livaković’in Mutlu Günü

Sarı-lacivertli takımın kalesini koruyan Hırvat file bekçisi Dominik Livaković, hayatının en özel anlarını yaşıyor. Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Profesyonel Futbol A Takımımızın başarılı oyuncularından Dominik Livaković baba oldu. Dominik ve Helena Livaković çiftini dünyaya gelen erkek bebekleri için tebrik ediyor, Fenerbahçe ailesine hoş geldin diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu özel an, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı. Fenerbahçe camiası, sosyal medyada Livaković çiftine tebrik mesajları yağdırdı. Tecrübeli kalecinin bu mutlu günü, sarı-lacivertli takımın moralini de yükselttiği belirtildi. Dominik Livaković, Fenerbahçe’ye katıldığı günden bu yana sergilediği performansla taraftarların beğenisini toplamıştı. Şimdi ise aile saadetiyle gündemde.