Bonucci ve Fenerbahçe İddiaları Güçleniyor! Dzeko ‘nun yoğun çabası sonucu Bonucii Türkiye Yolunda

Fenerbahçe’nin transfer listesindeki Leonardo Bonucci’nin Union Berlin’den ayrılma ihtimali güçlenirken, Edin Dzeko’nun İtalyan oyuncuyu Türkiye’ye getirme çabaları gündemde.

Haber Girişi: Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci’nin Fenerbahçe ile anlaşma yolunda olduğu iddia ediliyor. TRT Spor ve İtalyan basınından alınan bilgilere göre, Bonucci’nin bonservisini elde ettiği ve Fenerbahçe’nin teklifini değerlendirdiği belirtiliyor.

Edin Dzeko’nun Rolü Büyük

Leonardo Bonucci’nin Fenerbahçe’ye transferinde, eski takım arkadaşı ve iyi dostu Edin Dzeko’nun önemli bir rol oynadığı öne sürülüyor. CalcioMercato’nun haberine göre, Dzeko ve Bonucci’nin menajeriyle yapılan toplantıda Dzeko’nun, Bonucci’yi Fenerbahçe’ye katılması konusunda ikna ettiği belirtildi.

Bonucci’nin EURO2024’te İtalya Milli Takımı’nda yer almak istemesi ve daha fazla oynama şansı arayışı, Fenerbahçe’nin teklifini cazip kılan faktörlerden biri olarak gösteriliyor. Ayrıca, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti’nin de bu transferi desteklediği iddia ediliyor.

Türkiye’ye Transfer Olabilir

İtalyan basınına göre, Bonucci’nin birkaç gün içinde Türkiye’ye gelmesi ve resmi imzaların atılması bekleniyor. Bu sezon Union Berlin ile 10 maçta forma giyen İtalyan savunmacının, sarı-lacivertli takıma katılması Fenerbahçe’nin defans hattını güçlendirecek bir hamle olarak değerlendiriliyor.