Cengiz Ünder’den 4 Golle Gelen Mutluluk ve Gurur

Fenerbahçe’nin yıldızı Cengiz Ünder, İstanbulspor karşısında attığı 4 gol sonrasında mutluluğunu ve gururunu dile getirdi.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor’u 5-1 mağlup etti. Bu büyük zaferin mimarı Cengiz Ünder, maç sonrasında duygularını paylaştı.

Cengiz Ünder: Kariyerimin İlk Hat-Trick’i

Maçın ardından beIN SPORTS’a konuşan Cengiz Ünder, “Kariyerimde ilk defa hat-trick yaptım ve bu başarıyı Fenerbahçe formasıyla yaşamak benim için ayrıca özel. Çok mutlu ve gururluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sıkı çalışmanın karşılığını bu şekilde aldım” dedi. Ünder, özellikle attığı üçüncü ve ilk golünü favorileri olarak belirtti.

Ünder: Şut Çalışmalarının Meyvesi

Ünder, “Genelde antrenman sonrasında takımla birlikte ekstra şut çalışmaları yapıyoruz. Bugün attığım 4 gol de bu çalışmaların bir sonucu. Çalışmalarımızın meyvesini topluyoruz” ifadelerini kullandı.

İsmail Yüksek: Farklı ve Başarılı Bir Sezon

Takım arkadaşı İsmail Yüksek de, “Bu yıl bizim için gollü ve başarılı bir sezon geçiyor. Taraftarımızın desteğiyle deplasmanda bile evimizdeki gibi hissediyoruz. Lideriz ve lider kalmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Bu galibiyetle Fenerbahçe’nin liderliği sürerken, takımın morali ve hırsı da zirvede.