Roberto Firmino’nun yeni adresi Türkiye’ye mi olacak?

Devre arasının gelmesi ile birlikte transfer dedikoduları da başladı. Brezilyalı ünlü golcü Roberto Firmino ile ilgili dikkat çekici bir iddia gündeme düştü. Firmino Türkiye’ye gelebilir.

Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli’de forma giyen yıldız golcünün Türkiye’ye gelme ihtimalinin olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz yaz aylarında Liverpool’dan ayrılıp Arabistan’ın yolunu tutan Firmino, aradığı mutluluğu Arap semalarında pek bulmuş görünmüyor. 18 maça çıkan ve bu maçlarda 3 gol kaydeden yıldız futbolcu 2 asistlik de performans sergiledi.

Firmino bu devre arası transfer döneminde Al Ahli’den ayrılacak gibi görünüyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Al Ahli takımının Roberto Firmino’yu kiralık olarak göndermeye düşündüğüne yer verildi. Premier Lig’den birkaç takımdan teklif aldığı belirtilen oyuncu için Türkiye iddiaları da gündeme düştü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Firmino’nun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Roberto Firmino ile hangi Türk takımının ilgilendiği konusunda henüz bilgi bulunmuyor.