Mehmet Büyükekşi’nin İstifası Yalanlandı: TFF’den Gece Yarısı Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mehmet Büyükekşi’nin istifa ettiği ve sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki iddiaları yalanlayarak, durumun kontrol altında olduğunu bildirdi.

RİYAD – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mehmet Büyükekşi’nin istifa ettiği yönünde çıkan haberlere gece yarısı bir açıklama yaparak yanıt verdi. Federasyondan yapılan açıklamada, Büyükekşi’nin sağlık durumu ve istifa iddiaları ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İddialar Yalanlandı

TFF yetkilileri, Mehmet Büyükekşi’nin istifası ve sağlık durumunun kötü olduğuna dair haberleri kesin bir dille yalanladı. Açıklamada, Büyükekşi’nin tansiyonunun yükselmesi üzerine doktorların olay yerine geldiği, ancak durumun şu anda kontrol altında olduğu vurgulandı. Ayrıca, tedbir amaçlı bir ambulansın Riyad’daki otelin önünde bekletildiği bilgisi de verildi, böylece Büyükekşi’nin sağlık durumu hakkındaki spekülasyonlara son verildi.

Bu açıklama, Büyükekşi’nin sağlık durumu ve TFF’deki geleceği hakkında son günlerde artan söylentilere net bir cevap olarak görülüyor. TFF’nin bu adımı, kamuoyunda oluşan belirsizliği gidermeyi ve gerçek durumu açıklığa kavuşturmayı amaçlıyor.