Site icon FB Gazete

Jose Mourinho’nun Ayrılık Kararı: Beş Futbolcuyla Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe’de Jose Mourinho, 5 futbolcunun kadrodan ayrılmasına karar verdi. Disiplinsiz davranışları nedeniyle Emre Mor, Göztepe’ye gitmesi muhtemel Miha Zajc ve Miguel Crespo, Luan Peres ve Cengiz Ünder, takımdan gönderilecek isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe’de yapılan transferlerin ardından gözler takımdan ayrılacak futbolculara çevrildi. Teknik direktör Jose Mourinho’nun 5 futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verdiği öğrenildi. Bu listede, rekor bir ücretle transfer edilen milli futbolcu Cengiz Ünder de yer alıyor.

Fenerbahçe’de Transfer Hareketliliği: Kimler Gidiyor?

Yeni sezon için kadrosunu büyük ölçüde tamamlayan Fenerbahçe’de, ayrılması beklenen futbolcuların isimleri belli olmaya başladı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroda düşünmediği Emre Mor‘u gönderilecekler listesine aldı. Emre Mor’un Eyüpspor ile görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

Miha Zajc ve Miguel Crespo’nun Durumu

Fenerbahçe’de ayrılması beklenen bir diğer isimler ise Miha Zajc ve Miguel Crespo. İki futbolcunun da Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’ye transfer olabileceği konuşuluyor. Bu transferler, Fenerbahçe’nin orta saha rotasyonunda büyük değişikliklere yol açabilir.

Luan Peres’e Teklifler Yağıyor

Savunmada görev alan Brezilyalı oyuncu Luan Peres de takımda düşünülmeyen isimler arasında. Peres için hem Brezilya’dan hem de Süper Lig’den teklifler alındığı ve bu tekliflerin değerlendirileceği bildirildi.

Cengiz Ünder Napoli Yolcusu Mu?

Geçtiğimiz dönemde 15 milyon euro’luk transfer bedeli ile Fenerbahçe tarihine geçen Cengiz Ünder, Mourinho’nun kadroda görmek istemediği isimlerden biri. Haberde, Cengiz Ünder’in Napoli‘ye satılmasının ve bu satıştan kulübün önemli bir gelir elde etmesinin beklendiği ifade ediliyor.

Exit mobile version