Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki Rakipleri Slavia Prag ve Midtjylland’dan Önemli Sonuçlar

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakipleri Slavia Prag ve Midtjylland, ikinci maçlarında 1’er puan aldı. Slavia Prag, Ajax ile berabere kalırken, Midtjylland deplasmanda Maccabi Tel-Aviv’i mağlup etti.
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Slavia Prag ve Midtjylland, turnuvada ikinci maçlarını oynayarak önemli puanlar kazandılar. Her iki takım da gruplarında iddialı konumlarını sürdürdü.

Slavia Prag, Ajax ile 1-1 Berabere Kaldı

Çekya temsilcisi Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında sahasında Hollanda ekibi Ajax ile 1-1 berabere kaldı. Ajax, 18. dakikada Branco van den Boomen‘in attığı golle öne geçerken, Tomas Chory‘nin 67. dakikadaki golü Slavia Prag’a beraberliği getirdi. Bu sonuçla Slavia Prag, puanını 4’e çıkarmayı başardı.

  • İlk maç: Ludogorets deplasmanından galibiyetle dönen Slavia Prag, ikinci haftada aldığı bu beraberlikle Avrupa Ligi’nde iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Midtjylland Deplasmanda Galip Geldi

Fenerbahçe’nin diğer rakibi Midtjylland, İsrail’de Maccabi Tel-Aviv deplasmanına çıktı ve 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Maçın gollerini 39. dakikada Franculino Dju ve 89. dakikada Edward Chilufya kaydetti. Bu galibiyetle birlikte Danimarka temsilcisi de puanını 4’e yükseltti.

Fenerbahçe’nin Rakipleri Güçleniyor

Her iki rakibin de UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı sonuçlar, Fenerbahçe için zorlu bir grup aşamasının işareti olarak görülüyor. Slavia Prag ve Midtjylland’ın elde ettikleri 4’er puan, grubun dengelerini değiştirebilir.