Fenerbahçe’nin Göztepe deplasmanı için kamp kadrosu açıklandı! Ferdi ve Fred sürprizi

Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe, Göztepe ile karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin İzmir kafilesi açıklandı. Sakatlıktan dönen Fred ve transferi gündemde olan Ferdi kadroda yer aldı.

Fenerbahçe, göztepe deplasmanında

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig‘in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile mücadele edecek. Sarı-lacivertlilerin İzmir yolculuğu öncesinde kamp kadrosu açıklandı. Taraftarların merakla beklediği isimler arasında, Brighton‘a transferi konuşulan Ferdi Kadıoğlu ve sakatlığını atlatan Fred Santos da yer aldı.

İzmir kafilesinde sürpriz isimler

Fenerbahçe’nin Göztepe maçı için belirlenen kadrosunda dikkat çeken bazı isimler var. Özellikle Dominik Livakovic ve Cengiz Ünder gibi oyuncuların kadroda yer alması, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Ayrıca, yeni transferler Rade Krunic ve Allan Saint-Maximin de teknik direktörün tercihiyle kafileye dahil edildi.

 

Kadroda genç yetenekler de var

Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda yer alan isimler arasında genç oyuncuların da bulunması dikkat çekti. Yusuf Akçiçek ve Bartuğ Elmaz gibi genç yetenekler, bu önemli maçta görev alabilir. Ayrıca, tecrübeli isimlerden Edin Dzeko ve Cenk Tosun da kadroda yer alarak takıma katkı sağlamak için hazır bekliyor.